Mircea Sandu știe ce decizie va lua Victor Pițurcă, dar și câte meciuri va organiza România la Euro 2020



08 сентября 2014

**Mircea Sandu** știe ce decizie va lua Victor Pițurcă, dar și câte meciuri va organiza România la Euro 2020

Ex-președintele FRF, Mircea Sandu, simte ce decizie va lua Victor Pițurcă, spune că nu sunt soluții în privința antrenorilor, dar a garantat și câte meciuri va găzdui România la Euro 2020.

Oferta oficială pe care Victor Pițurcă a primit-o din partea saudiților de la Al Ittihad (negocierile se poartă la această oră!) a format două tabere în rândul oamenilor din fotbalul românesc.

Mircea Sandu, președintele de onoare al FRF, face parte din grupul celor convinși că actualul selecționer va da curs ofertei.

”Eu cred că va pleca. Am vorbit cu el telefonic și dacă marțea trecută era 99% sigur că nu va pleca, după discuția cu el de azi am simțit altceva din vocea lui... E clar că lucrurile stau altfel acum”, a spus Sandu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

CLICK AICI pentru PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Altfel, ”Nașu’” este convins că România va fi una dintre țările care va organiza partide la Campionatul European din 2020.

”Sunt convins și garantez că România va găzdui patru meciuri în 2020. Sigur, totul depinde și de niște voturi”, a conchis Mircea Sandu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑