Meciuri de foc în grupa preliminară a Moldovei. Echipele care se vor duela pentru calificarea la EURO-2016



08 сентября 2015

 

Pe lângă meciul Moldova - Muntenegru, în grupa G vor avea loc alte două partide. Austria va întâlni în deplasare Suedia, iar Liechtenstein va juca pe teren propriu cu Rusia.

Naţionala Suediei va juca în această seară cu liderul grupei G, Austria. Nordicii au nevoie de victorie pentru a mai spera la calificarea directă la EURO-2016. De partea cealaltă, Austria are nevoie de cel puţin un egal în partida cu Suedia pentru a-şi asigura primul loc în grupă şi respectiv biletul pentru turneul final din 2016.

"Desigur, aşteptăm cu nerăbdare această partidă. Va fi un meci mare. Vom avea toată susţinerea pentru că jucăm acasă. Când am jucat ultima dată cu ei pe teren propriu, i-am învins. Acest lucru ne dă mai multă încredere, deci aşteptăm cu nerăbdare meciul", a spus atacantul Suediei, Emil Forsberg.

Într-un alt meci din grupa preliminară a Moldovei, Rusia va întâlni în deplasare Liechtesntein.

În grupa E, Anglia, care este calificată deja la Campionatul European, va juca pe teren propriu cu Elveţia. În grupa C, campioana în exerciţiu, Spania va juca în deplasare cu Macedonia.

"Sunt sigur că acest meci este un eveniment important pentru toată Macedonia și pentru fotbalul din ţara noastră. Vom juca împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume şi, totodată, campioana europeană în exerciţiu", a declarat selecţionerul Macedoniei, Ljubinko Drulovic.

În aceeaşi grupă, Slovacia se va confrunta cu Ucraina, pe teren propriu. Spania şi Slovacia sunt pe primele poziţii în clasament, având câte 18 puncte, în timp ce Ucraina ocupă locul trei cu 15 puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑