Kroos, indispensabil pentru Real! Mijlocașul german este cel mai bun pasator din Primera Division



18 октября 2014

 

**VIDEO** Kroos, indispensabil pentru Real! Mijlocașul german este cel mai bun pasator din Primera Division

Toni Kroos este deja un om de bază la Real Madrid! Mijlocașul venit din Bundesliga s-a integrat perfect în mecanismul gândit de Carlo Ancelotti, iar cifrele vorbesc de la sine despre realizările fotbalistului.

Internaționalul german are un procentaj al paselor reușite de 92,61%, dintre jucătorii care au bifat mai mult de patru meciuri în acest sezon din Primera Division.

Kroos a fost titular în toate cele 7 partide ale madrilenilor din Primera Division și a fost rezervă doar în jocul din UEFA Champions League, cu Ludogorets (VIDEO AICI), atunci când a intrat în minutul 73, în locul lui Modric. 

În victoria Realului cu Athletic Bilbao, scor 5-0 (VIDEO AICI), Kroos a avut din nou o prestație excelentă și a fost aplaudat la scenă deschisă de cei aproape 80.000 de oameni, în momentul schimbării cu Illarramendi.

Bayern l-a vândut pe Kroos la Real în această vară, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

Kroos se pregătește acum de meciul Germaniei cu Polonia, din preliminariile Euro 2016. Partida va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:45, cu faze VIDEO în timp REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 8 октября 2014 | 21:02 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑