Cele mai frumoase puncte din meciul lui Halep. Românca a încheiat partida ca o mare campioană



 

**VIDEO** Cele mai frumoase puncte din meciul lui Halep. Românca a încheiat partida ca o mare campioană

Simona Halep (23 de ani) a mai trecut un hop. În semifinalele turneului WTA de la Shenzen, a treia jucătoare a lumii a trecut fără probleme de Saisai Zheng (China), scor 6-2, 6-3, într-o partidă transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 1.

Cifrele Simonei au fost dintre cele mai bune, chiar dacă reprezentanta noastră nu a reușit vreun as și a comis, pe alocuri, greșeli neforțate total gratuite. În total, ea a câștigat 26 de puncte din cele 38 jucate pe primul serviciu și și-a adjudecat jumătate dintre cele jucate cu serviciul doi. Patru duble greșeli a contorizat Halep, la fel ca și Zheng.

De fiecare dată când chinezoaica a amenințat calificarea, Halep s-a motivat suplimentar și, grație unei deplasări foarte bune, și-a plimbat adversara dintr-un colț în celălalt al terenului, finalizând de cele mai multe ori punctele în forță, din preajma fileului.

La retur, Halep a câștigat 21 de puncte din 35 și a fructificat 5 mingi de break din 8. A oferit în schimb 6 șanse de break, dintre care două au fost materializate de Saisai Zheng. Inutil însă.

La final, Halep își trecuse în cont 68 de puncte, în timp ce adversara sa a terminat cu 49. Meciul a durat o oră și 26 de minute. Finala va avea loc sâmbătă dimineață și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. În cealaltă semifinală, Timea Bacsinszky s-a impus cu 6-4, 6-4 în fața Petrei Kvitova și s-a calificat în ultimul act de la Shenzhen.

Elvețianca (47 WTA) o va întâlni în partida decisivă pentru primul titlu al anului pe Simona Halep, într-o partidă programată sâmbătă dimineața, la ora 07:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑