Steaua își pierde omul de la LPF!



În urmă cu două zile, Dumitru Dragomir a dezvăluit la Fanatik Show amănunte picante din şedinţa Comitetului Executiv al FRF, care a decis jucarea barajului Rapid - Chiajna.

Conform spuselor acestuia, Steaua putea decide, indirect, ca Rapid să joace direct în Liga 1, dar reprezentatul roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală, a lipsit de la ședință și nu și-a exprimat votul. (DETALII)

Decizia lui Argăseală l-a deranjat pe Dragomir, care a trebuit să-și apere singur cauza: disputarea campionatului cu 18 participante la start, în loc de 16 sau 17, așa cum dorea președintele FRF Mircea Sandu.

Drept urmare, președintele stelist riscă să fie eliminat din Comisia federală, deoarece nu și-a asumat responsabilitatea votului în Comitetul Executiv.

"Eu am să fac propunere să fie scoși cei care nu participă la decizie. Să-și asume prin vot răspunderea. Dacă nu, să-și dea demisia! Nu sunt supărat pe Argăseală, dar poate că nu se mai dădea niciun baraj și nu mai erau scandalurile de la această oră. Noi, LPF, în urma negocierii între Comisia Federală și cea a Ligii, făcusem o propunere către Comitetul Federal. Acolo a apărut altă propunere, făcută de președintele sindicatelor, care e bună. S-a votat democratic, 7-1, în spiritul regulamentului. De ce să nu fiu mulțumit? Dar mie nu mi-a căzut bine. Dacă eram mai mulți care să fi fost de partea propunerii Ligii, atunci nu mai aveam scandalul de astăzi și rămânea Rapidul în Liga 1", a declarat Dragomir la Fotbal Club, la Digi Sport.

Argăseală face parte din Comitetul Executiv din 2012, când a preluat prerogrativele lui Cristi Borcea și Marius Stan, împreună cu Florian Walter.

"Nu mai vreau CFR campioană, nu-l mai vreau pe Mureşan în Comitetul Executiv, nu mai vreau ca Paszkany şi oamenii ungurilor să ne conducă în România" era ameninţarea pe care Gigi Becali a făcut-o atunci când a prefaţat disputa pentru accesul celor doi reprezentanţi ai Ligii 1 în Comitetul Executiv. Între timp Florian Walter a demisionat, dar fostul arbitru Argăseală și-a păstrat postul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑