De ce a eșuat Teixeira în Emirate



Petrolul are ambiții mari pentru sezonul viitor, după ce-a câștigat Cupa României și a terminat pe locul al treilea sezonul trecut. Tocmai de aceea, oficialii ploieștenilor au încercat să-și păstreze lotul intact, ba chiar să-l întărească.

Una dintre achizițiile de la care galben-albaștrii așteaptă foarte mult este Felipe Teixeira, mijlocașul în vârstă de 32 de ani, care s-a remarcat în fotbalul românesc la FC Brașov și și-a exprimat valoarea la Rapid.

Teixeira a revenit în Liga 1 după jumătate de sezon petrecută la Al Shaab. Marius Șumudică, cel care i-a fost antrenor la gruparea arabă, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la "Digi Sport Special", de ce portughezul n-a reușit în Emirate.

"Teixeira este un fotbalist foarte bun. Cei de la Petrolul au făcut o afacere foarte bună. În general, ei nu transferă fundași sau mijlocași defensivi.

Preferă fotbaliștii de atac, jucătorii cu profil ofensiv, deci și mijlocași. dar, au pretenția de la străini ca ei să facă diferența să marcheze câte un gol pe meci, dacă nu și mai multe. Mi-au spus că au fost mulțumiți de el, dar că nu este ce căutau ei", a spus Șumudică la Digi Sport.

12 meciuri, toate ca titular, dar niciun gol marcat. Acesta este bilanțul lui Teixeira la Al Shaab, arabii permițându-i acestuia să semneze cu Petrolul Ploiești 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑