Steaua n-are probleme, poate să-l înlocuiască pe Rusescu



"Lupii galbeni" au ajuns la Bucureşti cu foame de trofee. Cosmin Contra i-a ţinut aproape trei săptămâni în cantonamentul din Slovenia, iar mâine îi va arunca în lupta pentru Supercupă cu Steaua. 

Petrolul şi Steaua îşi dispută din nou Supercupa României, după o pauză de 18 ani. În 1995, tot roş albaştrii erau campioni, iar ploieştenii deţinătorii Cupei. Steaua a învins atunci cu 2-0, însă "lupii galbeni" sunt gata să pună mâna pe al doilea trofeu din vara aceasta:

(Ce-ar însemna câștigarea Supercupei pentru voi?) "Bucurie imensă, pentru noi și suporterii minunați, va fi un lucru important pe plan personal. S-a acumulat oboseala, dar am avut o perioadă de descărcare și acum cred că suntem pregătiți sută la sută să dăm totul pe teren miercuri seara"

Ploieştenii vor întâlni o campioană rămasă fără golgheterul sezonului trecut - Rusescu a ajuns la Sevilla, iar Adi Popa are şanse mici să joace după ce s-a accidentat în ultimul amical.

"Steaua e Steaua, au destui jucători ca să poată să înlocuiască pe oricine și nu cred că își fac ei probleme că l-au pierdut pe Rusescu sau pe altcineva, că sunt mulți jucători care pot să înlocuiască pe oricine de acolo"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑