Amuzat de Dinamo, Stoichiță trage un semnal de alarmă: "Amicale sau nu, rezultatele sunt cum sunt"



 

**VIDEO** Amuzat de Dinamo, Stoichiță trage un semnal de alarmă:

Antrenor reputat în fotbalul românesc, Mihai Stoichiță este sceptic cu privire la viitorul granzilor din Liga 1, după ce a analizat jocul prestat de Steaua și de Dinamo în partidele amicale ale verii. Pe Stoichiță, fost campion al României, îl îngrijorează faptul că echipe din Cipru sau Bulgaria se bat de la egal la egal cu formațiile de tradiție ale Ligii 1.

La emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport 1, Stoichiță a declarat: "M-am uitat că vorbeați de Dinamo și ați arătat imaginile cu golurile din meciul cu Ludogorets. În primul rând, trebuie să ne pună pe gânduri faptul că echipele noastre de tradiție sunt înfrânte sau măcar egale cu echipe din Cipru, Buglaria, zone în care până acum mergeam fără probleme și rezolvam cazul. Dacă îmi aduc eu bine aminte, Steaua n-a fost niciodată înfrântă în Europa de o echipă bulgărească. Amicale, neamicale, rezultatele sunt așa cum sunt".

În spirit de glumă, tehnicianul a atras un semnal de alarmă cu privire la gruparea din Ștefan cel Mare: "Dinamo parcă e aeronava Airbus, acum ceva ani, băgată în conservare. Adică nici să zboare pe sus, ca să facem zbor transatlantic, dar nici s-o lăsăm să dispară. Mie așa mi se pare. Vorbim de viitor de câțiva ani de zile și nu mai ajungem să pipăim nițel viitorul".

El critică politica de transferuri a clubului alb-roșu, care și-a lăsat toți jucătorii de valoare să se transfere pe bani puțini al alte echipe: "Acum ne plângem că au plecat fundașii centrali. Păi dacă asta e politica în continuare, niciodată nu o să atingem un viitor luminos. Să nu vă așteptați prea mult de la copiii ăștia, într-un campionat în care eu cred că le va fi foarte greu. Degeaba sunteți așa optimiști, am văzut că s-a spus că vor pune probleme la Cupa UEFA".

În cursul zilei de marți, Dinamo a pierdut amicalul cu Ludogorets, scor 2-4, după ce alb-roșii au fost conduși și cu 3-0 (VIDEO). Tot cu 2-4 a pierdut și Steaua în fața campioanei Bulgariei.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑