Moldova a obţinut locul 3 la „Eagles Cup”



09 октября 2015

 

Reprezentativa Republicii Moldova a participat cu succes la turneul internaţional de Taekwondo ITF „Eagles Cup”, care a avut loc în Ungaria. Sportivii moldoveni s-au impus în probele individuale, obţinând şi locul trei în clasamentul general pe echipe. Competiția din acest an a reunit 20 de cluburi din opt țări europene și luptători din Emiratele Arabe Unite. Participanții au concurat la trei compartimente diferite: tull, tehnică specială și sparring.

Lotul Moldovei, condus de antrenorii Ion Postu şi Ion Cotorobai, a fost compus din nouă sportivi din Chişinău, Străşeni şi Cahul. În competiţiile pe echipe, sportivii moldoveni au obținut locul trei la tehnici speciale, locul doi la executarea exerciţiilor demonstrative şi primul loc la sparring. Cel mai bun sportiv junior al turneului a fost desemnat Gheorghe Tertea.

Cu medalii de aur, argint şi bronz, a revenit acasă Gabriel Ciobanu, elev al Liceului „Gaudeamus” din capitală. Tânărul practică taekwondo-ul de nouă ani, și este campion mondial printre cadeţi.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑