Primul interviu cu Jurgen Klopp, după ce a semnat cu Liverpool: "Sunt foarte entuziasmat!"



09 октября 2015

**VIDEO** Primul interviu cu Jurgen Klopp, după ce a semnat cu Liverpool:

Mutarea anului în fotbalul european a devenit oficială! Liverpool a dat o adevărată lovitură de imagine și l-a adus pe germanul Jurgen Klopp, omul cu o contribuție uriașă la ascensiunea Borussiei Dortmund, pe care a dus-o până în finala UEFA Champions League, câștigând și două titluri în Bundesliga cu nemții.

Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al lui Liverpool, Klopp, care a semnat un contract pe 3 ani, a vorbit despre aventura sa din Premier League.

"Aș vrea să mulțumesc oamenilor care o conduc pe Liverpool pentru faptul că au avut încredere în mine și în echipa mea. Sunt foarte entuziasmat de această provocare și abia aștept să încep munca aici. Vreau să-mi pun în aplicare ideile mele despre fotbal la Liverpool.

Voi miza pe un joc foarte rapid și pe o agresivitate pozitivă. Echipele mele trebuie să alerge mult și să pună presiune în fiecare meci. În plus, la fiecare partidă, jucătorii trebuie să încerce să-și atingă limitele", este mesajul clar transmis de Klopp.

Cu siguranță, tehnicianul a fost atras și de suporterii lui Liverpool, iar fanatismul acestora a fost un element important în decizia luată de Klopp. "Liverpool are suporteri extraordinari, iar Anfield este renumit pentru acest lucru. La meciurile lui Liverpool, atmosfera este cu adevărat fabuloasă. Mi-aș dori să am o relație excelentă cu acești fani și să le oferim momente cât mai bune. Să ne ajutăm unii pe alții și să avem aceleași obiective".

Tom Werner, unul dintre conducătorii lui Liverpool, a explicat cum s-a ajuns la varianta Jurgen Klopp, după despărțirea de Brendan Rodgers.

"Jurgen Klopp este un manager de clasă mondială, iar palmaresul său spune totul despre acest lucru. Eu cred că are puterea să o readucă pe Liverpool printre echipele de top și să mergem de aici înainte pe un drum bun. Klopp are toate calitățile pe care noi le căutam: un adevărat lider, un om cu o filozofie clară, el urmărind să joace mereu un fotbal ofensiv.

Sunt convins că fanii noștri vor fi încântați și Klopp va avea o relație bună cu ei. Îl vom sprijini pe Jurgen tot timpul și vrem să-l ajutăm să-și atingă toate obiectivele la Liverpool. Atitudinea lui poate fi preluată de ceilalți și avem speranța că toți din club vor progresa".

La noua sa echipă, Jurgen Klopp va veni cu staff-ul pe care l-a avut la Borussia Dortmund: bosniacul Zeljko Buvac și Peter Krawietz.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani va debuta pe banca lui Liverpool în meciul din deplasare cu Tottenham, programat pe 17 octombrie, în etapa a 9-a din Premier League.

VIDEO Primul interviu cu Jurgen Klopp, după ce a semnat cu Liverpool:


Jürgen Klopp: First Liverpool Interview de MrBoywunder

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑