În data de 12 noiembrie, în scuarul Grădinii Publice Ştefan cel Mare , va fi inaugurată expoziţia publică cu tematica „Tineri pentru Tineri. Spune lumii povestea ta de succes!”  




 

În data de 12 noiembrie, în scuarul Grădinii Publice Ştefan cel Mare , va fi inaugurată expoziţia publică cu tematica „Tineri pentru Tineri. Spune lumii povestea ta de succes!”



Organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului din Republica Moldova, expoziţia cuprinde 21 de panouri informaţionale, fiecare reprezentînd o istorie de succes a unui   tînăr din Moldova.


Tinerii au fost selectaţi în baza unui concurs de preselecţie, cu scopul de a promova în societate   modele de tineri energici, ambiţioşi şi dornici de afirmare, care lansează idei şi iniţiative, realizează proiecte, se implică şi contribuie în mod activ la identificarea soluţiilor şi la depăşirea dificultăţilor cu care se confruntă semenii lor. 

La concurs au aplicat peste 40 de tineri, care au dorit să-şi împărtăşească experienţele şi practicile pozitive legate de studiile efectuate, cariera profesională, bussines, participativitate şi activism civic, activitate de voluntariat etc. Reprezentanţii Asociaţiei Obşteşti “CAPTES”, responsabili de organizarea concursului, au selectat în final 21 de tineri, istoriile de succes ale cărora vor fi publicate într-un Catalog şi mediatizate prin intermediul acestei expoziţii publice.  

Acţiunea este parte a proiectului cu acelaşi nume, realizat în cadrul Programului de granturi oferit de către Ministerul Tineretului şi Sportului şi implementat de Centrul de Informare, Instruire şi Analiză Socială „CAPTES”, în parteneriat cu Radio Moldova Tineret al Companiei Teleradio Moldova şi portalului ONG.

 

Expoziţia va dura timp de o săptămînă.





  


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑