Internazionale Milano are un nou antrenor. Stefano Pioli l-a înlocuit pe olandezul Frank De Boer



Foto:antennaradioesse.it
Stefano Pioli este noul antrenor al formaţiei Internazionale Milano. Tehnicianul italian l-a înlocuit pe olandezul Frank De Boer, care a fost demis după eşecul suferit în faţa Sampdoriei, scor 0-1.
În vârstă de 51 de ani, Pioli se află în faţa celei mai mari provocări din carieră, după ce, în trecut, a mai condus Salernitana, Modena, Parma, Grosseto, Piacenza, Sassuolo, Chievo, Palermo, Bologna şi Lazio Roma.
Cele mai bune rezultate le-a obţinut la formaţia din capitala Italiei, cu care s-a clasat pe locul 3 în campionat și a ajuns în finala Cupei în 2015.
La Inter Stefano Pioli va avea parte de un început de mandat foarte dificil: primul său meci la timona ”nerrazzurrilor” va fi chiar ”Il Derby della Madonnina” contra lui AC Milano. După care urmează alte două meciuri tari, cu Fiorentina şi Napoli.
În acest sezon al Seriei A, Interul a suferit deja cinci înfrângeri în 12 etape şi se clasează doar pe locul 9, cu 17 puncte. Obiectivul trasat de conducerea clubului este clasarea pe podium şi calificarea în Liga Campionilor.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑