Chirilă: "Am bătut Astra, putem bate și Steaua"



010 февраля 2014

 

**VIDEO** Chirilă:

Steaua va juca primul meci oficial din 2014, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, vineri 14 ferbruarie, de la ora 20:30, în compania ilfovenilor de la Concordia Chiajna.

Roș-albaștrii nu-l mai au la dispoziție pe Bourceanu, însă în primul 11 al echipei lui Reghecampf va juca probabil Sânmărtean, a cărui trecere în Ghencea s-a perfectat în ultimele ore. Vestea nu i-a picat prea bine lui Ionuț Chirilă.

"Sânmărtean este un jucător de mare valoare care va intra într-o echipă mare. Este un jucător cu o complexitate mare și poate intra în joc dacă a făcut bine pregătirea. Nu știu dacă se poate integra în regimul tactic al echipei lui Reghecampf, asta decide numai el. Eu sunt subiectiv pentru că eu pe Sânmărtean l-am descoperit la 14 ani și tin mult la el. E un jucător care poate fi decisiv. Steaua s-a întărit cu el fără doar și poate. Are cea mai bună pasă decisivă, joacă bine relația unu la unu. Bineînțeles că aș fi preferat ca Steaua să nu facă transferul acesta" a declarat Chirilă la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chirilă e convins că Sânmărtean se va impune fără probleme în Ghencea însă va avea de tras daca vrea să impresioneze Europa, în tricoul roș-albaștrilor. 

"Vârsta nu iartă pe nimeni. El va trebui să muncească mai mult ca la Vaslui pentru că Steaua are alt nivel. A jucat cu Chelsea cu Stuttgart. Steaua l-a luat pentru o eventuală participare în Champions League. Dacă vorbim doar de campionatul României poate juca doar din talent și din experiență" e de părere tehnicianul Concordiei.

Antrenorul ilfovenilor nu crede că plecarea lui Bourceanu a slăbit Steaua însă e convins că echipa sa poate lua toate cele trei puncte din duelul cu bucureștenii, așa cum s-a întâmplat și în duelul cu liderul Astra.

"Au pierdut un jucător defensiv foarte bun, dar au câștigat unul ofensiv. La Steaua se antrenează polivalența, așa că nu vor avea probleme. Poate Sânmărtean va aduce luciditate în jocul Stelei mai ales că nu au marcat prea mult în meciurile amicale. Dacă am bătut Astra putem bate și Steaua" a încheiat Chirilă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑