Mick Fanning a câştigat pentru a patra oară etapa de la Curl Pro Bells Beach



Foto: sbs.com.au

Show de zile mari la surfing la Curl Pro Bells Beach. Australianul Mick Fanning a câştigat etapa din ţara sa în cea mai disputată finală din istoria acestui eveniment. Fanning a luptat cu Adriano de Souza până în ultimele minute pentru a decide învingătorul.

Etapa din Australia a circuitului mondial de surf a fost una dintre cele mai spectaculoase din istorie. De patru ori învingător la Curl Pro Bells Beach, Mick Fanning s-a impus cu greu în faţa campionului din 2013, Adriano de Souza.

Finala dintre cei doi sportivi s-a decis abia la tie-break, după ce ambii surferi au obţinut un rezultat de 15.27 de puncte după două manşe.

Mick Fanning a obţinut 8.17 puncte la tie-break şi l-a învins pe Adriano de Souza. Ajuns la a patra sa victorie la Curl Pro Bells Beach, Fanning i-a egalat pe Kelly Slater şi Mark Richards la numărul de victorii în Australia.

De partea cealaltă, brazilianul Adriano de Souza s-a mulţumit cu locul doi şi opt mii de puncte acumulate, care l-au ajutat să urce pe locul trei în clasamentul mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑