Pițurcă nu stă pe un loc sigur



Gică Popescu și-a anunțat candidatura în 2014 la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, iar din proiectul său fac parte foști colegi de la echipa națională, din "Genrația de Aur": Hagi, Ilie Dumitrescu și Stelea.

Dacă va fi ales, Popescu va prelua funcția de președinte cu Victor Pițurcă selecționer al primei reprezentative, contractula cestuia cu Federația urmând să expire abia în 2016. Situație care nu e tocmai pe placul candidatului cotat cu mari șanse la înlocuirea lui Mircea Sandu.

"Mi-ar fi plăcut ca în 2014, așa cum se termină foarte multe dintre contractele pe care le are Federația, să se termine și contractul antrenorului. Nu spun că nu m-aș fi rugat de Pițurcă să meargă mai departe, sau nu. Dar așa mi se pare normal. Se termină în 2014, echipa mea își termină mandatul, plec, las pe altcineva. Eu n-aș lăsa niciodată un om într-o funcție importantă după terminarea mandatului meu.", a spus Popescu, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

În contractul lui Pițurcă cu Federația e stipulat că dacă e dat afară va primi 600 000 de euro. Obiectivul selecționerului este calificarea la Campionatul European din 2016. Nu are niciun obiectiv pentru Cupa Mondială din 2014.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑