"Cazul bricheta" și în Germania! Un meci din Cupă a fost întrerupt după ce arbitrul a fost lovit



010 августа 2015

**VIDEO**

VFL Osnabruck și RasenBallsport Leipzig s-au întâlnit pe Osnatel-Arena, într-un meci din primul tur al Cupei Germaniei, însă partida la care au asistat aproape 15.000 de oameni s-a întrerupt prematur, în minutul 71.

La scorul de 1-0 pentru gazdele din liga a treia, centralul Martin Petersen a fost lovit cu o brichetă aruncată din tribune, iar acesta a decis să întrerupă meciul și să trimită cele două echipe la vestiare, pentru ca apoi să ajungă la spital. Cazul a adus aminte de partida dintre Rapid și Steaua, din martie 2008, când Alexandru Deaconu a fost și el lovit cu un obiect aruncat din tribune și a decis să întrerupă derby-ul din Giulești, declanșând un scandal uriaș.

Dar ce s-a întâmplat, de fapt, luni seara? Davie Selke, fostul atacant al lui Werder Bremen, acum aflat în lotul divizionarei secunde din Leipzig, a intrat în conflict cu unul dintre jucătorii de rezervă de la gazde, Michael Hohnstedt, moment în care arbitrul Petersen, aflat în apropiere, a fost lovit de brichetă. Foarte probabil, țintă acesteia era Selke, care i-a iritat pe ultrașii lui Osnabruck.

"Pentru mine este cea mai tristă zi de când sunt aici. Mi-ar fi plăcut să avem parte de un spectacol și nu să ne trezim cu meciul suspendat. Practic, totul s-a terminat! Vreau să îmi cer scuze arbitrului Martin Petersen", a spus președintele lui Osnabruck (foto, le vorbește fanilor de pe gazon)

></em></p><p>Presa din Germania scrie că nu este exclus ca meciul să se rejoace, după acest incident. Un caz similar la nemți s-a petrecut tot în Cupă, în octombrie<strong> 2006</strong>, atunci când s-au întâlnit <strong>Stuttgarter Kickers și Hertha Berlin.</strong> Unul dintre arbitrii asistenți a fost lovit cu o halbă de bere, meciul a fost întrerupt, iar Hertha s-a impus la

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑