VIDEO - Un nou meci superb facut de Simona Halep la US Open. Romanca a eliminat-o pe Victoria Azarenka si s-a calificat in semifinale. Cu cine va juca



010 сентября 2015

Un nou meci superb facut de Simona Halep la US Open. Aseara, romanca a eliminat-o pe fosta lidera mondiala, bielorusa Victoria Azarenka si s-a calificat in premiera in semifinalele turneului new-yorkez. In careul de asi Halep va juca impotriva italiencei, Flavia Pennetta.


Simona Halep a avut parte de un nou meci maraton in sferturile de finala de la US Open, impotriva bielorusei Victoria Azarenka. A doua tenismena a lumii a dominat primul set si s-a impus cu 6 la 3. Totusi in al doilea set Azarenka s-a mobilizat si a castigat cu 6 la 4, impingand partida in decisiv. In cel de-al treilea set, ploaia si-a facut simtita prezenta peste New York, astfel ca meciul a fost intrerupt. Dupa aproximativ 75 de minute de pauza, cele doua tenismene au revenit pe arena Artur Ashe. Romanca s-a impus apoi cu 6 la 4 si a obtinut astfel prima victorie in fata tenismanei din Belarus. 

Pentru calificarea in semifinale Halep va primi 805 mii de dolari si 710 puncte in topul WTA. In careul de asi constanteanca o va intalni pe Flavia Pennetta, a 26-a jucatoare a lumii. Tot ieri, italianca a eliminat-o pe Petra Kvitova din Cehia, scor 4 la 6, 6 la 4 si 6 la 2. 

Si la masculin s-a stabilit noaptea trecuta cea de-a doua semifinala. Va fi un penultim act jucat intre doi conationali, elvetienii Roger Federer si Stan Wawrinka. Federer l-a eliminat in sferturi, in 3 seturi pe francezul Richard Gasquet. 

iar Wawrinka a trecut si el in minimum de seturi de sud africanul Kevin Anderson. Campionul de la US Open va pleca acasa cu un premiu impresionant de 3 milioane 300 de mii de dolari. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Simona Halep, Simona Halep,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑