Naţionala Moldovei de handbal va pleca peste ocean



010 октября 2013

 

Naţionala Moldovei de atletism a cucerit 4 medalii şi a stabilit un record mondial la competiţia veteranilor desfăşurată în Japonia. În ţara soarelui răsare az devenit deţinători a 3 medalii de aur şi un de bronz Olga Kogălniceanu şi Alexandru Marghiev. Atleţii moldoveni au participat la probele: aruncarea ciocanului, a suliţei şi a discului. Despre alte ştiri din sportul autohton – în grupajul ce urmează.

Naţionala Moldovei de handbal va pleca peste ocean. În Mexic echipa noastră va lupta pentru Cupa Intercontinentală la handbal. La sfârşitul lunii noiembrie la turneul organizat de federaţia internaţională Molodva va juca în compania Mexicului, Australiei, Nigeriei şi Uzbekistanului.

În capitala uzbecă Taşkent se desfăşoară în aceste zile turneul internaţional din seria AITIPI Celinger. Astăzi cel mai bun tenisman moldovean Radu Albot a cedat în două seturi în faţa rusului Teimuraz Gabaşvili 3-6, 5-7 în manşa secundă, obţinând 10 puncte în rating şi 2150 de dolari. Andrei Ciumac şi-a întrerupt scurta evoluare la turneul Fiucers din Antalia şi nu va obţine niciun ban. În primul meci tenismanul nostru a abandonat turneul după ce a fost învins în primul set, iar în al doilea scorul a ajuns până la 1-4 în favoarea austriacului Denis Novac.

Anastasia Vdovenco nu doreşte să părăsească Antalia. Ea s-a calificat în sferturile de finală după ce a învinso pe ucraineanca Vladislava Zanosienco cu 6-4, 7-6. Următoarea adversară va fi o altă ucraineancă Aliona Kârpot. Meciul se va disputa mâine.

Arbitrii moldoveni Dumitru Muntean, Oleg Molcianov, Vitali Gorbatov şi Serghei Dereniov vor conduce un meci din prelimiariile campionatului mondial. Ei vor arbitra meciul Insulele Feroie - Kazahstan. Unalt reprezentant al Moldovei Vladimir Antonov va îndeplini funcţia de observator din partea arbitrilor la partida Spania- Bielarus.

ALEXANDRU BOTNARI PENTRU COTIDIAN
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑