Lorenzo, pole position cu emoții! MP al Japoniei va fi pe Digi Sport 1



010 октября 2015

 

**VIDEO** Lorenzo, pole position cu emoții! MP al Japoniei va fi pe Digi Sport 1

Jorge Lorenzo a fost cel mai rapid pilot în calificarile MotoGP pentru Marele Premiu al Japoniei, însă a avut emoții până în ultimele secunde pentru obținerea acestui pole position, la capătul unei lupte cu Valentino Rossi, colegul său de la Yamaha și principalul adversar în lupta pentru titlul de campion mondial în acest sezon.

Lorenzo (28 de ani) a dominat cele 4 sesiuni de antrenamente și se părea că se îndreaptă fără prea multe bătai de cap către cel de al 5-lea pole din sezon, al 34-lea din carieră. În calificări, reacția lui Valentino Rossi (36 de ani), principalul său adversar în lupta pentru titlu, a fost incredibilă. Rossi a coborât foarte repede sub vechiul record al pistei, iar în momentul în care timpul rezervat calificărilor s-a incheiat, "Doctorul" se afla în față.

Totuși, Lorenzo a prins un ultim tur devastator și l-a învins pe italian cu 8 sutimi de secundă. Prima linie a fost completată de către Marc Marquez. Din linia a doua vor lua startul Andrea Dovizioso, Andrea Iannone și Dani Pedrosa.

La clasa Moto 2, proaspătul campion mondial, Johan Zarco, a obținut al 7-lea pole position din sezonul 2015. La Moto 3, după aproape 4 ani petrecuți la categoria mezină, italianul Romano Fenati a reușit primul pole din carieră. Danny Kent, care are șanse matematice să devină campion la Motegi, va pleca de pe locul 6.

Cursele din Japonia se vor desfășura duminică, de la ora 05:00 și vor fi ÎN DIRECT și în exclusivitate pe Digi Sport 2. Sesiunile de încălzire vor fi tot pe Digi Sport 2, de la 02:40.

Sursa foto: motogp.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑