Neymar s-a lăsat de fotbal și s-a făcut copilot de raliuri DETALII



010 декабря 2014
foto:www.neymarjr.net

Neymar s-a lăsat de fotbal pentru o zi şi s-a făcut copilot de raliuri. Şi nu unul ordinar dar anume copilotul campionului mondial, Sebastian Ogier.

Francezul i-a arătat fotbalistului ce înseamnă adrenalină maximă la peste 100 de km la oră într-un test-drive care a avut loc la Barcelona.

Neymar este obişnuit mai mult să-şi dribleze adversarii decât să conducă o maşină. Brazilianul a încercat să-l ajutate pe Sebastian Ogier să parcurgă o anumită distanţa în condiţii de cursă. Se pare că vedetei Barcelonei nu prea a reuşit să-i fie de ajutor francezului.

Până la urmă cei doi au ajuns cu bine la linia de sosire, iar Sebastian Ogier l-a ameţit pe Neymar cu câteva trucuri făcute la volanul unui Volkswagen.

La rândul său Neymar l-a impresionat pe pilotul francez cu câteva jonglerii. Totuşi brazilianul părea că nu şi-a revenit după cursă.

Sebastian Ogier este campion mondial de rally din ultimele două sezoane, în timp ce Neymar este unul dintre mai buni marcatori ai naţionalei Braziliei iar din 2013 evoluează pentru Barcelona.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑