"TontoGOL" de generic în Cupa Spaniei!



011 февраля 2014

 

Un jucător de la Real Sociedad a devenit "vedetă" după ce a "comis-o" ca un începător în meciul cu Barcelona. Catalanii s-au impus cu 2 la 0 şi sunt la un pas de finala competiţiei.

Faza controversată s-a produs în minutul 60 al partidei. Atacantul Barcelonei, Alexis Sanchez a şutat în bară iar balonul a ajuns la fundaşul Elustondo care l-a degajat inexplicabil în portarul Zubikarai.

Înainte de gafa monumentală, Barcelona deschisese scorul prin Busquets. Catalanii şi-au rezolvat în mare parte calificarea şi aşteaptă returul de peste o săptămână mai mult... ca pe o formalitate. În cealaltă semifinală s-au întâlnit marile rivale din capitala Spaniei, Real şi Atletico. "Galacticii" s-au impus cu 3 la 0, însă au fost ajutaţi involuntar şi de adversari la două goluri. Şuturile lui Pepe şi Di Maria au fost deviate nefericit de doi jucători ai "roş-albilor".

Şi Jese Rodriguez şi-a trecut numele pe lista marcatarilor. Returul va avea loc peste o săptămână, însă deja se profilează o finală clasică între Barcelona şi Real Madrid.
Un pas spre finala Cupei Italiei a făcut şi AS Roma, care a trecut în prima manşă de Napoli cu 3 la 2. În Franţa, Paris Saint-Germain va juca în ultimul act al Cupei Ligii cu Olempique Lyon, care a eliminat-o pe Troyes cu scorul de 2 la 1.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑