Marc Marquez, cel mai bun la antrenamentele de vineri, din Texas. Un câine a întrerupt prima sesiune!



 

Marc Marquez, cel mai bun la antrenamentele de vineri, din Texas. **VIDEO** Un câine a întrerupt prima sesiune!

Marc Marquez și-a continuat seria pozitivă pe pământ american. Pilotul Honda Repsol, câștigătorul ultimelor două Grand Prix-uri MotoGP din Texas, a stabilit cel mai bun timp la finalul antrenamentului cu numărul 2 desfășurat pe traseul din Austin.

Dublul campion mondial a fost urmat la 3 zecimi de secundă de britanicul Cal Crutchlow. Andrea Iannone a fost cronometrat cu cel de al treilea rezultat, dar a fost cel mai bine poziționat pilot Ducati.

Aleix Espargaro, nou venit în tabăra constructorului Suzuki, a dat dovadă de constanță și a încheiat prima zi cu al 4-lea timp. Jorge Lorenzo și Valentino Rossi nu au excelat și au încheiat pe locurile 8 și 9.

Prima sesiune de antrenamente a fost întreruptă timp de aproape 15 minute dintr-o cauză mai putin întâlnită pe un circuit de viteza - apariția unui câine maidanez. Din motive de siguranță, organizatorii au fluturat steagul roșu și au așteptat evacuarea patrupedului pentru a putea relua antrenamentele.

Calificările din Austin se vor desfășura sâmbătă, de la ora 20:35 și vor putea fi urmărite ÎN DIRECT pe site-ul www.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑