Showman-ul a ramas cu buza umflata. Novak Djokovic, lovit cu mingea in fata de Rafael Nadal



011 августа 2013

 

Showman-ul a ramas cu buza umflata. Tenismanul Novak Djokovic, care recent a sarbatorit o victorie dansand a primit aseara o minge in fata in timpul partidei cu Rafael Nadal in semifinalele turneului din Montreal. Spaniolul a declarat ca nu a facut acest lucru intentionat, iar Djokovic a acceptat scuzele lui Nadal. Ibericul a castigat pertida si s-a calificat in finala.


In setul decisiv al meciului dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal s-a produs o faza mai putin intalnita pe terenuri de tenis. Sarbul i-a trimis o minge scurta lui Nadal, iar acesta a batut-o direct in barbia lui Djokovic. Sarbul s-a intors cu spatele la fileu, in timp ce ibericul isi cerea scuze. Pentru acest gest Nadal a fost fluierat de suporterii, prezenti la meci.

 

Spaniolul a castigat partida si si-a cerut din nou scuze  de la Djokovic. Tenismanul sarb a acceptat pana la urma explicatiile lui Nadal. Spaniolul va lupta pentru trofeul turneului de la Montreal cu Milos Raonic. Canadianul l-a eliminat in trei seturi pe conationalul sau Vasek Pospisil.


Partida dintre Nadal si Raonic va avea loc in aceasta seara si va incepe la 22.00. Potrivit caselor de pariuri, spaniolul este favorit cert pentru victorie. Nadal a castigat 7 turnee in acest an, in timp ce Raonic are in palmares doar un trofeu in 2013.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑