Tamaș, la primul antrenament cu CFR Cluj



011 октября 2013

 

></p><p><strong>CFR Cluj a dat lovitura pe piața transferurilor și a reușit să-l convingă pe internaționalul Gabi Tamaș să semneze un contract valabil până la vară.</strong></p><p>Fostul fundaș al lui West Bromwich are stipulată o clauză specială prin care poate pleca în iarnă, dacă are o ofertă mai bună. În timpul aventurii de la Cluj, Tamaș va purta tricoul cu numărul 3 și cel mai probabil va face cuplu în apărare cu portughezul Cadu. </p><p>Fotbalistul va fi recompensat regește în Gruia - va câștiga câte 25 de mii de euro pe lună și deja s-a pus pe treabă. În cursul dimineții de vineri a efectuat primul antrenament și își propune să îl impresioneze pe Petre Grigoraș. </p><p>Tehnicianul s-a declarat mulțumit de noua achiziție și speră că îl va avea la dispoziție pe Tamaș încă de la viitorul meci din Liga 1, cel de duminică, 20 octombrie, din deplasare, cu Ceahlăul. <span style=Partida de la Piatra Neamț va fi transmisă pe Digi Sport 1, de la ora 19:00. 

"Mă bucur că îl am pe Gabi la echipă, a fost un antrenament ușor, de reacomodare, pentru că el a venit după o perioadă de pauză. E un jucător cu mare experineță, care vrea să se reabiliteze din punct de vedere sportiv.

Ne putem ajuta reciproc, are valoare incontestabilă. Se va adapta foarte repede și va reprezenta o soluție viabilă pentru noi. Sunt convins că pâna duminica viitoare va fi apt. 

Trebuie să conștientizeze că viața de sportiv este una specială. Am încredere, nu am avut niciun fel de rețineri în momentul în care am auzit că este posibil să vină aici", a spus Petre Grigoraș. 

Antrenorul ardelenilor are încredere în elevii săi și așteaptă cu mare interes partida din etapa viitoare.

"Vom avea un adversar foarte puternic, au pierdut un singur meci, cu Steaua. Sper ca meciul cu Ceahlăul să fie un nou început. Vreau să demonstrăm că victoria cu Oțelul nu a fost doar un foc de paie", a spus Grigoraș. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑