HCM Baie Mare caută soluţii pentru Champions League. Principalele ţinte



 

**HCM Baie Mare** caută soluţii pentru Champions League. Principalele ţinte

HCM Baia Mare are ambiţii mari. Vrea să joace finala Champions League. Echipa lui Costică Buceschi caută deja întăriri pentru sezonul viitor. Oana Manea şi Florina Chintoan sunt principalele ţine ale vicecampioanei României.

"Avem o lista pe care sunt Oana Manea și Florina Chintoan. Cred că sunt destule jucătoare în România care pot să joace în Champions League şi corect şi normal ar fi să le dăm lor o şansă în plus înainte de a umple echipele cu jucătoare străine care vin pentru a-şi îmbunătăţi conturile şi mai puţin cu inima" a declarat antrenorul Costică Buceschi.

Eliminată în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, băimărencele visează să calce pe urmele Oltchimului şi să joace finala celei mai importante competiţii europene intercluburi.

"Cred că într-un an-doi o echipă din Romania va reuși să intre în Final Four, cum se joacă acum" a recunoscut antrenorul liderului din Liga Națională. De aceeași părere este și Oana Bondar. "Performanța Oltchimului, o finală de Champions League nu cred că poate fi egalată deocamdată. Poate la anul sau peste doi ani putem spera o la finală" a declarat jucătoarea HCM-ului.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑