În lipsa favoritei Lindsey Vonn, schioara Maria Hofl-Riesch ţinteşte aurul la Jocurile Olimpice de la Soci



 

Lupta pentru aurul olimpic de la Soci deja a început! Cu o lună înaintea Olimpiadei, schioarea din Germania Maria Hofl-Riesch a declarat că vrea să repete succesul din 2012 şi să câştige titlul în proba de schi alpin pe traseul din staţiunea rusă. Aceasta va putea profita şi de absenţa celebrei Lindsey Vonn, care va rata Jocurile Olimpice din cauza unei noi accidentări.

În lipsa celei mai bune schioare din lume, Lindsey Vonn, principala favorită la probele de schi alpin de la Jocurile Olimpice de la Soci este Maria Hofl-Riesch. Sportiva din Germania a câştigat două medalii de aur la Olimpiada de la Vancouver, în probele slalom şi combinat. De această dată, Hofl-Riesch ţinteşte titlul olimpic la coborâre, proba la care are deja în palmares o victorie la Soci. În 2012, schioarea, în vârstă de 29 de ani, a câştigat o etapă a Cupei Mondiale pe traseul de la Krasnaia Poliana.

"Nu sunt garanţii că voi repeta succesul. Traseul a fost schimbat un pic. Am înţeles că au modificat unele porţiuni. În plus, nu se ştie cum va fi vremea. Dar eu sunt motivată de faptul că am câştigat acolo doi ani în urmă şi sper la o medalie olimpică în proba de coborâre. Este visul meu", a declarat Maria Hofl-Riesch.

Jocurile Olimpice de la Soci vor avea loc în perioada 7-23 februarie şi vor culmina cu probele de schi alpin care sunt programate în ultimlele zile. Moldova nu va avea reprezentanţi în proba feminină, însă va avea doi sportivi naturalizaţi la masculin Georg Lindner şi Mirko Deflorian.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑