Olympique Lyon face furori in Franta. Dupa un inceput de sezon dezastruos, lyonezii au recuperat si sunt primii in Ligue 1




Olympique Lyon face furori in Franta. Dupa un inceput de sezon dezastruos, lyonezii au recuperat bine si dupa 20 de etape sunt primii in Ligue 1. Aseara Lyon a reusit a cincea victorie consecutiva, dupa 3 la 0 cu Toulouse. Golgheterul Lacazette a reusit o dubla si a ajuns la cota de 19 goluri marcate.


Dupa ce rivalele Marseille si Paris Saint Germain au pierdut in aceasta runda, Olympique Lyon a profitat din plin si a urcat pentru prima data in acest sezon in fotoliul de lider al clasamentului. Aseara Lyon a primit vizita echipei Toulouse, de care a trecut usor cu 3 la 0. Alexandre Lacazette a marcat primul gol pe Stade Gerland dupa doar 14 minute, in urma unui sut puternic. Acelasi Lacazette a facut 2 la 0, in minutul 27 si si-a consolodat pozitia de golgheter in Ligue 1, marcand al 19-lea sau gol din acest sezon.

 

Nabil Fekir a stabilit scorul final de 3 la 0 dupa pauza, iar Lyon a urcat pe locul intai. Pentru Lyon aceasta a fost a noua victorie la rand pe teren propriu in acest sezon. Lyonezii sunt primii in Franta, cu un punct avans de un punct fata de Olympique Marseille si 4 puncte mai mult decat campioana Paris Saint Germain.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Olympique Lyon, toulouse, Lacazette,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑