FC Barcelona a invins formatia Atletico Madrid. Messi a fost eroul serii cu un gol si o pasa decisiva




Partida exceptionala in campionatul Spaniei. FC Barcelona a invins, acasa, formatia Atletico Madrid, scor 3 la 1. Messi a fost eroul serii cu un gol si o pasa decisiva.


Inainte de meci, Leo Messi a primit trofeul pentru cel mai bun marcator din istoria Campionatului Spaniei. De cand a debutat, in anul 2004, argentinianul a reusit 259 de goluri in liga. Trofeul i-a dat aripi lui Messi, care a jucat splendid aseara. El a participat la atacul din minutul 12, care s-a incheiat cu golul lui Neymar. Mai tarziu, Messi i-a pasat decisiv lui Suarez, care a facut 2 la 0.  

 

Messi reusea peste tot, chiar si in aparare. La una din faze, insa, atacantul a provocat un penalty in poarta echipei sale, transformat de Mandzukic. Totusi, pe final de meci Messi si-a cerut scuze prin golul de 3 la 1. FC Barcelona a urcat pe locul 2 in campionat, cu 41 de puncte, iar Atletico e cu o treapta mai jos, avand 38 de puncte. Liderul Real Madrid are 42, dar a jucat cu un meci mai putin decat urmaritoarele. Tot ieri, Sevilla a invins-o pe Almeria, scor 2 la 0, in deplasare. 

 

Sevilla ocupa locul 4 in campionat, cu 36 de puncte, avand, la fel, cu un meci mai putin jucat decat Atletico si Barca.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: atletico madrid, fc barcelona, Lionel Messi,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑