Arsene Wenger confirmă că Mohamed Elneny va veni la Arsenal



Foto: arsenal.com

Arsenal Londra va oficializa până la sfârşitul săptămânii primul transfer din această iarnă. Egipteanul Mohamed Elneny va semna cu liderul din Premier League după ce va rezolva probleme cu actele. 

"Aştept să se rezolve cât mai repede. Suntem optimişti şi cred că în această săptămână se va realiza transferul. Sperăm că totul se va termina în următoarele zile, însă acum există o mulțime de-a probleme cu obţinerea permisului de muncă, dar şi alte acte, cum ar fi viza", a spus antrenorul Arsene Wenger. 

Elneny are 23 de ani şi şi-a început cariera la echipa egipteană Al Ahly. El a ajuns la Basel în ianuarie 2013, mai întâi sub formă de împrumut de la Al Mokawloon. Elneny a evoluat pentru naţionala Under 23 a Egiptului la Jocurile Olimpice de la Londra.

Conform presei engleze, Mohamed Elneny va fi transferat la Arsenal Londra de la FC Basel, pentru suma de 7 milioane de euro.

Liderul din Premier League, Arsenal Londra va juca miercuri derby-ul etapei a 20-a, cu Liverpool, echipă care în prezent ocupă locul opt. Tunarii nu au mai obţinut nicio victorie pe stadionul Anfield din 2012.

"Ne vom confrunta cu o echipă foarte bună. Aşa se întâmplă mereu când jucăm pe Anfield. În toate meciurile jucate pe acest stadion să dă o luptă crâncenă, indiferent de cine este manager la Liverpool. Această echipă a avut un tehnician foarte puternic, însă acum are un antrenor la fel de bun. Klopp este o personalitate şi face treabă bună la Liverpool", a afirmat antrenorul lui Arsenal.    

Arsenal mai are programată încă o partidă în această săptămână. Duminică, echipa lui Wenger se va confrunta, tot în deplasare, cu Stoke City. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑