Igor Negrescu: «Am avut în faţă un obiectiv concret pe care l-am îndeplinit»



La finalul meciului «Dacia» - «Teuta» (2:0) antrenorul principal al "dacilor" Igor Negrescu, şi-a spus impresiile după această întâlnire.

- Pentru mine, ca antrenor tânăr, care recent am preluat echipa mare a Daciei, această victorie contează enorm. La fel şi pentru clubul nostru. Pentru noi a fost foarte importantă calificarea în următorul tur al Ligii Europa. Ne-am pregătit de meciul retur atât în plan fizic, cât şi moral. Am făcut tot ce este posibil ca să ne reabilităm după înfrângerea surprinzătoare din Albania.

- Ce puteţi spune despre faptul că meciul Dacia - Teuta a fost scos de la casele de pariuri?

- Nu mă intrebaţi pe mine de asta. Eu antrenez echipa, o pregătesc către meci şi mă interesează doar ce se întâmplă în jurul ei. Ne-am pregătit de această partidă o săptămână întreagă. La ce înţelegere vă referiţi? Am avut în faţă un obiectiv concret pe care l-am îndeplinit- ne-am calificat în turul doi preliminar. Dacă ştiţi ceva concret - spuneţi. Personal nu ştiu nimic.

- La scorul de 2-0, echipa nu a fost prea ofensivă...

- E normal. Era rezultatul de care aveam nevoie. În acelaşi timp jucătorii au obosit deaceea l-am schimbat pe Pavlov cu Orlovschi pentru a întări compartimentul defensiv. În acel moment eram calificaţi în turul secund şi era fără sens să forţăm.

- În următorul tur Dacia va întâlni pe Cernomoreţ. Ce puteţi spune despre acest adversar?

- «Cernomoreţ» este o echipă bună. Cred că conştientizaţi acest lucru. În campionatul Ucrainei «Cernomoreţ» se află printre echipele plasate mai sus de mijlocul clasamentului. Dar în nici un caz nu pot spune, că nu putem trece de acest adversar. Nimic nu este imposibil. Ne vom pregăti serios de fiecare meci şi după asta vom vedea ce se va întâmpla.

Aseară am privit meciul din Supercupa Ucrainei şi mi-a plăcut cum a jucat Cernomoreţ care este o echipă foarte organizată. Clubul din Odesa are jucători buni în toate compartimentele. Un adversar interesant. Ne aşteaptă o luptă serioasă. Pe de altă parte echipa ta poate să progreseze doar jucând cu adversari puternici.

- Am observat că Dacia are probleme în joc la crearea ocaziilor. Veţi reuşi să îmbunătăţiţi această problemă într-o săptămână? Totuşi Cernomoreţ nu este Teuta.

- Ştiu că Dacia are un potenţial mare. De la joc la joc ne străduim să îmbunătăţim relaţiile de joc. Vedeţi şi singuri că în comparaţie cu sezonul trecut echipa a suferit schimbări serioase. Vom tinde să mergem doar înainte. Cum se spune, toate la timpul lor.

- Aţi urmărit câteva meciuri cu participarea lui Cernomoreţ, sau toate forţele au fost concentrate doar către Teuta?

- M-am pregătit pentru a elimina Teuta. Ceea ce am şi făcut, de azi începem pregătirea către Cernomoreţ.

- Nu credeţi că aţi greşit cu introducerea lui Gheorghe Ovseannicov? După ce a intrat pe teren s-a remarcat doar cu faulturi în dese rânduri.

- Nu cred că am greşit. Sunt sigur de toate schimbările pe care le fac. Aveţi o viziune proprie a jocului, eu am alta.

- Puteţi remarca pe cineva din lotul lui Cernomoreţ?

- Nu am avut ocazia să studiem încă viitorul adversar. Nu ştiu ce reprezintă fiecare jucător în parte, dar ca joc colectiv arată bine. Va veni ziua când vom juca cu ei, apoi vom vedea ce se va întâmpla.

 width=

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑