Benfica-Belenenses 6-0. ”Duble” pentru Jonas și Mitroglou în cea mai clară victorie a ”vulturilor”



012 сентября 2015

 

**VIDEO** Benfica-Belenenses 6-0. ”Duble” pentru Jonas și Mitroglou în cea mai clară victorie a ”vulturilor”

Benfica a spulberat-o pe Belenenses în etapa cu numărul 4 din Portugalia. ”Vulturii” au câștigat cu 6-0 și au urcat pe locul 1 al clasamentului. A fost cea mai clară victorie a gazdelor în actualul sezon.

Kostas Mitroglou, împrumutat de la Fulham la Benfica, a deschis scorul în minutul cinci al partidei, după o pasă de la colegul său din atac, brazilianul Jonas. După 12 minute, a fost rândul acestuia din urmă să marcheze, pentru 2-0. Jonas a reușit ”dubla” cu 5 minute înainte de pauză, după un corner al lui Samaris.

În repriza secundă, Mitroglou a marcat iar, în minutul 53, iar scorul începea să capete proporții catastrofale pentru Belenenses. Nicolas Gaitan și Talisca și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, în răstimp de trei minute (60 și 63), stabilind scorul final.

După patru etape, Belenenses nu a cunoscut încă victoria și ocupă locul 14 al clasamentului, în timp ce Benfica s-a instalat în fotoliul de lider, cu 9 puncte. Cel puțin până diseară, când rivala FC Porto o vizitează pe Arouca.

ECHIPELE

Benfica: Julio Cesar - Luisao, Eliseu, Jardel, Nelsinho - Gaitan (Nuno Santos, 72), Samaris, Talisca - Jonas (Pizzi, 78), Mitroglou (Raul Jimenez, 66), Goncalo Guedes
Antrenor: Rui Vitoria

Belenenses: Hugo Ventura - Goncalo Brandao, Tonel, Joao Amorim, Geraldes - Carlos Martins (Camara, 61), Miguel Rosa, Ricardo Dias, Ruben Pinto (Andre Sousa, 73) - Sturgeon, Kuca (Luis Leal, 46)
Antrenor: Sa Pinto

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑