EXCLUSIV Interviu amuzant cu Gnohere și Essmobe! Cine e Cole şi cine e Yorke şi ce cuvinte ştiu în română  012 октября 2015

**EXCLUSIV** Interviu amuzant cu Gnohere și Essmobe! Cine e Cole şi cine e Yorke şi ce cuvinte ştiu în română  

Harlem Gnohere și Marcel Essombe au impresionat în acest sezon la Dinamo, iar amândoi s-au adaptat perfect pe strategia gândită de Mircea Rednic.

Gnohere a marcat 5 goluri în Liga 1, în timp ce Essombe a punctat și el de trei ori pentru dinamoviști în campionat.

Alexandra Turda, reporterul Digi Sport, a realizat un interviu inedit cu Gnohere și Essombe. Aceștia vorbesc despre rivala Steaua, despre cum se simt la Dinamo, dar și despre cum văd aventura din România.

Interviul extrem de spectaculos poate fi citit mai jos:

1. Care este porecla pentru care eşti cunoscut?
G: Porecla mea? Bizonul...NU! Bizonescu...Bizonescu? În română? Da, în română.
E: Sincer, porecla mea e Arborele.

2. Care e explicaţia poreclei?
G: La mine e puţin mai lungă explicaţia. Când am ajuns în Belgia, la primul meu club de acolo, directorul sportiv mi-a spus, atunci când m-a văzut, că am constituţia unui bizon. Deci porecla mea e cu vechime. De acolo, toată Belgia mi-a spus aşa. Şi aşa a rămas.
E: Când aveam un duel cu alt jucător, aveam stabilitate foarte bună. Deci au spus că eram înrădăcinat ca un arbore.

3. Greutatea actuală...
G: Eu, 94!
E: 86!

4. Care este piciorul tău de bază?
G: La mine e stângul. Sunt stângaci.
E: Piciorul drept.

5. Cine este atacantul tău preferat de la Dinamo?
G: Atacantul preferat de la Dinamo? Bizonescu! Da, Bizonescu!
E: Şi eu cred că el e. A marcat 5 goluri în două meciuri. E preferatul meu!

6. Cine este cel mai bun prieten al tău de la Dinamo?
G: Aş zice că e Marcel pentru că suntem şi colegi de cameră.
E: Eu nu pot să decid pentru că atunci când am venit au fost trei persoane care m-au primit bine. Vorbesc despre Bizon, Fai şi Feussi.

7. Marcel, care este cea mai mare calitate a lui Gnohere?
E: E haios, e haios!

8. Şi tu, Harlem, despre Essombe?
G: Aa, el e mai amuzant ca mine!

9. Acum despre defectele celuilalt...
G: Îi urăsc telefonul. Suna prea mult câteodată. Mă enervează. Mai ales când sunt prea obosit. Sună prea mult şi mă oboseşte şi mai tare.
E: (pufăie) Are multe defecte, prea multe! Dar cred că voi spune că are gura mare! Asta o să îl omoare!

></em></p><p><strong>10. Mircea Rednic spunea despre voi că sunteţi precum Dwight Yorke şi Andy Cole, pe vremea când cei doi evoluau la Manchester United. Care dintre voi e York şi care e Cole?</strong><br><em>G: Eu cred că sunt Yorke!</em><br><em>E: Care dintre ei era cel mai masiv? Yorke sau Cole? Eu zic că am rezolvat! Aşa facem! Cel mai masiv, nu ştiu care dintre ei era, dar e el (n.n. Gnohere)! (râde)</em><br><em>G: Eu sunt Yorke!</em><br><em>E: Glumim acum, dar este, cu siguranţă, un compliment venit din partea antrenorului. Cei doi au strălucit la Manchester United, dar eu urmăream alţi atacanţi pe vremea aceea. (reporter) Ca de exemplu? Ronaldo, cu siguranţă! Ceilalţi erau şi ei buni, dar erau obligaţi să reţină ceea ce făcea Ronaldo.</em><br><em>G: Cred că este cel mai bun atacant al tuturor timpurilor. Modelul meu, ca atacant, e Ronaldo. Cred că sunt mulţi jucători profesionişti care i-au iubit stilul de joc. A marcat multe goluri celebre. Chiar şi acum, câteodată mă uit la filmări cu el.</em></p><p><strong>11. Care este prima ta amintire legată de fotbal?</strong><br><em>G: Am fost să văd primul meci al fratelui meu mai mare, ca jucător profesionist. Era pe Parc des Princes, împotriva celor de la Paris Saint Germain. El avea 17 ani, iar eu eram foarte mic, cred că aveam în jur de 6 ani. Sunt suporterul celor de la PSG şi azi. Cred că nu voi uita niciodată acel meci.</em><br><em>E: Nu pot să situez un moment anume pentru că am jucat fotbal încă de mic în ţara mea, în sala de clasă, peste tot. Amintirea aceasta datează de prea mult timp.</em></p><p><em><img src=

14. Un cuvânt care să rezume ce înseamnă Steaua?
G: O echipă fără suporteri. Da, nu au public! E adevărat!
E: Europa League.

></em></p><p><strong>15. Care crezi că este, în acest moment cea mai bună echipă din România?</strong><br><em>E: Este o echipă care m-a impresionat, în afară de Dinamo, pentru că noi avem o echipă bună, dar la fel are şi Astra. Şi Pandurii joacă foarte bine, chiar m-au surprins.</em><br><em>G: Dinamo, dar şi Pandurii. L-au pierdut pe Roman, dar chiar şi aşa, sunt sus. Roman era un atacant cu adevărat complet. Dar au şi acum jucători precum Nistor, care e extraordinar. E bine să ai aşa un jucător la mijlocul terenului. Cred că au cel mai bun mijloc din România.</em></p><p><strong>16. Există vreun lucru care te-a şocat în România?</strong><br><em>G: Deocamdată nu m-a şocat nimic. Dar am emoţii pentru când va veni frigul, pentru că mi s-a spus că aici temperaturile sunt foarte scăzute.</em><br><em>E: Eu am rămas puţin surprins de felul în care salutaţi. Aici

17. Ce îţi place cel mai mult în România?
G: Centrele comerciale! (reporter) De ce spui asta? Aveţi centre comerciale şi în Franţa! Da, dar aici se închid târziu. În Franţa se închid toate magazinele la ora 18.
E: Mentalitatea oamenilor e diferită faţă de cea din Franţa. Acolo, mai ales la Paris, chiar şi pe stradă, oamenii îţi dau impresia că sunt stresaţi. Aici, oamenii par mai liniştiţi, chiar şi când îi abordezi.

18. Marcel, care e golul tău preferat al lui Gnohere dat la Dinamo?
E: E clar că e cel din meciul cu Chiajna, primul gol. E un gol foarte frumos. Se bazează mult pe instinct, pe încredere. Pur şi simplu e un gol frumos, nu e nimic de spus, unghiul e unul dificil. Chapeau!

19. Iar al tău, Harlem, al lui Essombe?
G: E cel din meciul cu Pandurii. Face o fentă frumoasă în faţa fundaşului care se mişcă şi apoi el marchează. E dificil.

></em></p><p><strong>20. Dacă aţi avea posibilitatea să transferaţi un jucător la Dinamo, pe cine aţi aduce?</strong><br><em>E: Pui prea multe întrebări! (râde)</em><br><em>G: Pe Parfait Mandanda, fratele lui Steve Mandanda, portarul de la Marseille. L-aş alege pe el. Nu spun că portarul nostru nu e bun. E doar pentru că e cel mai bun prieten al meu din fotbal. Ne cunoaştem de la 14 ani.</em><br><em>E: Deci ţi-ai aduce cei mai buni prieteni aici? (râde) Eu, dacă aş avea posibilitatea să aleg un jucător, l-aş aduce pe Messi, să îl vedem în acţiune!</em></p>          </div>
                  <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

 • за год
 • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑