Budescu a fost cel mai bun om al României în Feroe! Două goluri și la un pas de hattrick



012 октября 2015

 

**VIDEO** Budescu a fost cel mai bun om al României în Feroe! Două goluri și la un pas de hattrick

VIDEO Insulele Feroe - România 0-3. Titular în meciul decisiv cu Insulele Feroe, Constantin Budescu a fost fără doar și poate cel mai bun jucător al echipei lui Anghel Iordănescu.

În mare formă după evoluțiile de la Astra Giurgiu, Budescu a confirmat și la echipa națională, prin cele două goluri marcate în prima repriză a meciului de duminică seara.

În minutul 4, Budescu a deschis scorul cu un șut excelent din careu, după pasa primită de la Răzvan Raț, iar apoi a reușit cel mai important gol al meciului, la ultima fază a primei reprize, când l-a învins cu o super execuție pe Nielsen, surprins nepregătit de centrarea-șutată a fotbalistului Astrei.

În minutul 74, jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost aproape să risipească orice emoție pe final, după ce a a avut șansa să înscrie și golul al treilea. Șutul lui Budescu, de la marginea careului, a fost însă respins însă de portarul gazdelor.

3 meciuri a bifat Budescu în preliminariile Euro 2016: titular cu Feroe (3-0) și Grecia (0-0), respectiv rezervă în deplasarea din Ungaria (0-0), când a intrat în minutul 78, în locul lui Lucian Sânmărtean

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑