Neuer a avut parada serii în preliminariile Euro 2016! Momentul psihologic al meciului



012 октября 2015

 

**VIDEO** Neuer a avut parada serii în preliminariile Euro 2016! Momentul psihologic al meciului

VIDEO Germania - Georgia 2-1. Germania s-a calificat în cele din urmă la Campionatul European din Franța și a ajuns la 12 prezențe consecutive.

În ultimii 47 de ani, nemții nu au lipsit de la niciun turneu final, dar preliminariile pentru Euro 2016 nu au fost chiar o formalitate pentru oamenii antrenați de Joachim Low.

Germania a ajuns să depindă de ultimul meci al grupei, cel cu Georgia. Un punct era suficient pentru calificare, campioana mondială le-a câștigat pe toate trei după victoria cu 2-1 de la Leipzig, dar finalul putea să fie unul extrem de complicat pentru nemți.

La fel ca în Irlanda, când a pierdut cu 0-1, Germania a avut iar o evoluție neconvingătoare. A deschis scorul cu Georgia prin Muller (minutul 50), însă Kankava a egalat imediat pentru oaspeți, în minutul 53.

După golul încasat, jucătorii lui Low nu s-au regăsit, iar Manuel Neuer a avut o paradă incredibilă, care s-a dovedit și momentul psihologic al meciului de duminică.

Okriashvili s-a trezit cu mingea la câțiva metri de poartă după o gafă comisă de Hummels, însă Neuer a respins formidabil cu vârfurile degetelor, iar în loc de 2-1 pentru Georgia, în final s-a făcut 2-1 pentru Germania, după reușita lui Kruse, abia introdus pe teren.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑