Luptătorul Serghei Morari, gata pentru un nou test. Cu cine va lupta la Talinn



012 октября 2015
foto: moldova2.sports.md

Luptătorul de K-1, Serghei Morari este gata pentru un nou test în cariera sa. Sportivul moldovean va lupta în piramida de 77 de kilograme în sferturile de finală a unei Gale de la Tallinn, iar dacă va învinge, va participa la gala KOK, care va avea loc în luna decembrie la Chişinău.

Serghei Morari va începe lupta pentru centura de campion în categoria de 77 de kilograme în duelul cu turcul Ferhat Gumrukcuoglu. Meciul va avea loc în data de 17 octombrie la o Gală KOK care se va defăşura în Estonia. Antrenorul lui Morari este sigur că elevul său va avea o evoluţie bună la turneul de la Tallinn.

"Cu Sergiu plecăm în Talinn. Avem o luptă cu un luptător din Olanda, un turc, însă eu sunt sigur că Sergiu va face mai mult decât poate pentru a câştiga. Eu nu doar sper, dar sunt convins că Sergiu va câştiga", susține antrenorul de K-1, Andrei Grosu.

"Credeţi-mă că şi eu tot vreau. Şi o să fac tot posibilul şi o să aduc câştigul acasă. Am studiat câteva lupte ale adversarului. Foarte bun luptător. Lucrează în ring. Trebuie de luptat", spune Serghei Morari.

Sergiu Morari este încurajat şi de colegul său de la clubul Thai Boxing, Ştefan Cîrlig.

"Sergio, my friend! Îţi doresc numai victorie. Noi sperăm şi credem în tine şi cu certitudine ştim că tu poţi să faci acest lucru", a menționat luptătorul Ștefan Cîrlig.

La Tallinn vor avea loc duelurile din sferturile de finală în piramida de 77 de kilograme. În cazul unei victorii, Serghei Morari se va bate în semifinale la Gala KOK din luna decembrie care va avea loc la Chişinău.

În cadrul aceluiaşi eveniment, deputatul Constantin Ţuţu îşi va apăra centura de campion în duelul cu ucraineanul Igor Liapin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑