Naționala României a părăsit CM de rugby, dar s-a remarcat prin trei episoade remarcabile!



012 октября 2015

 

**VIDEO** Naționala României a părăsit CM de rugby, dar s-a remarcat prin trei episoade remarcabile!

VIDEO România - Italia 22-32. România a părăsit cu o victorie Cupa Mondială din Anglia, fiind învinsă în ultimul meci de reprezentativa Italiei, scor 22-32, deși oamenii lui Lynn Howells au avut un final extraordinar, în care s-au apropiat de adversarii care dominaseră clar prima parte a meciului.

Aplaudată din nou la final, echipa noastră a lăsat o impresie foarte bună la turneul final și a ieșit în evidență prin trei episoade care nu vor fi uitate prea curând de fanii rugby-ului.

# record de audiență la meciul cu Irlanda

Întâlnirea Irlanda - România 44-10, din etapa a doua a Grupei D a Cupei Mondiale de rugby din 2015, a adus și recordul de audiență la un meci de la cea mai importantă competiție din sportul cu balonul oval.

></strong></p><p><strong>89.267 de oameni</strong> au urmărit meciul desfășurat pe stadionul Wembley, care are o capacitate totală de <strong>90.000 de locuri.</strong></p><p>Vechiul record, de <strong>89.019 spectatori</strong>, fusese stabilit în urmă cu o săptămână, tot pe Wembley, la jocul dintre <strong>Noua Zeelandă și Argentina</strong>, câștigat de

# revenirea istorică împotriva Canadei

Singura victorie a României a fost obținută în fața Canadei, scor 17-15. A fost pentru prima dată când, la Cupa Mondială, o echipă condusă la o diferență de 15 puncte reușește să revină și să câștige.

În minutul 52, nord-americanii conduceau cu 15-0, dar "Stejarii" s-au ambiționat și au avut o revenire de senzație. Cu două eseuri transformate și o lovitură de penalizare care a fost reușită cu două minute înaintea fluierului final, elevii lui Lynn Howells au întors soarta jocului și au reușit o performanță istorică.

# Florin Surugiu și-a cerut iubita de soție chiar pe gazon

Un moment inedit a avut loc după înfrângerea cu Irlanda. Florin Surugiu şi-a cerut iubita în căsătorie chiar pe gazonul de pe Wembley.

Alexandra a acceptat propunerea sportivului, în aplauzele întregii arene. Pagina oficială de facebook a competiției a surprins momentul, iar episodul a fost foarte apreciat de fanii rugby-ului pe rețelele de socializare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑