Liniște totală la revenirea tricolorilor în țară, după calificarea la Euro 2016. Ce a spus Budescu



012 октября 2015

 

**VIDEO** Liniște totală la revenirea tricolorilor în țară, după calificarea la Euro 2016. Ce a spus Budescu

Delegația României a revenit la București după ce a reușit calificarea la turneul final din Franța în partida din Insulele Feroe. Tricolorii s-au impus cu 3-0 și merg pentru prima dată la un turneu final după o pauză de 8 ani, însă performanța a fost trecută cu vederea de suporterii români.

Sosirea tricolorilor a trecut practic neobservată pe aeroportul Otopeni. Singurul care a primit aplauze răzlețe de la cei prezenți în aeroport din diverse motive a fost Constantin Budescu, cel mai bun om al României în partida din Feroe.

Atacantul Astrei a precizat că tricolorii au rămas cu picioarele pe pământ chiar dacă au reușit să-și adjudece biletele pentru Euro 2016, iar petrecerea din Feroe n-a durat prea mult.

"Mă simt foarte bine și sunt foarte bucuros că am obținut această calificare. N-am exagerat, am stat la masă, am mâncat, am băut un pahar de vin și am mai vorbit între noi. Am adormit puțin mai târziu, dar am reușit să adorm. Se poate spune că această calificare e un vis devenit realitate. Orice jucător își dorește să fie la națională și să se califice la un turneu. Am primit multe mesaje și țin să le mulțumesc tuturor celor care mi le-au trimis. Mă bucur că am marcat din acea poziție, e foarte bine că a intrat" a declarat Budescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑