EXCLUSIV Steaua nu e primită cu brațele deschise, la Severin: "Nu vreau pe nimeni pe terenul unde jucăm noi"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Steaua nu e primită cu brațele deschise, la Severin:

Steaua a fost nevoită să joace ultimul meci de campionat de pe teren propriu la Cluj, pe terenul lui CFR, după ce Arena Națională a fost închisă, din cauza lipsei avizelor de la ISU. Există riscul ca și următoarele meciuri ale campioanei să trebuiască mutate, din același motiv, iar una dintre variantele la care s-au gândit șefii Stelei ar putea pica. La Severin, unde joacă Pandurii, campioana nu e primită cu brațele deschise.

CFR a anunțat că a ajutat Steaua o dată, dar că nu dorește să prelungească această situație, sugerând că nu ar mai primi echipa lui Rădoi pentru alte meciuri. O variantă în cazul în care Arena Națională nu se va redeschide ar fi stadionul din Severin, unde joacă Pandurii. Președintele gorjenilor, Narcis Răducan, a declarat în urmă cu două zile că e gata să-i primească pe steliști.

Antrenorul echipei are însă altă părere. Edi Iordănescu nu s-a ferit să își spună punctul de vedere, diferit de al conducerii, legat de eventuala sosire a Stelei la Severin, pentru meciurile de pe teren proproiu. Întrebat dacă ar fid e acord să împartă gazonul cu cei de la Steaua, Iordănescu junior a răspuns tranșant: “Nu! Aici nu sunt pe aceeași undă cu Narcis.”

Tehnicianul a încercat să și justifice o astfel de opinie: “Dacă era baza mea, spuneam din capul locului că nu-i primesc. Nu e baza mea, însă răspund la întrebare și spun că nu sunt de acord, nu îmi doresc. Nu îmi doresc pentru că în momentul de față, este o contracandidată la play-off. Și chiar dacă Steaua vrea titlul, în momentul de față e o primă etapă pentru toate echipele.

Ca să vrei titlul, trebuie să fii în primele șase! De ce să vină Steaua să beneficieze de condiții bune? Să facă deplasări mai lungi, să se chinuie...Deci nu. Este și un spirit de glumă, însă este și o doză de realism. Nu vreau Steaua, nu vreau Dinamo, nu vreau Craiova, nu vreau nimeni să mai joace pe terenul unde noi jucăm.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑