Mihai Nistor prevede spectacol la meciul lui Bute: "KO-ul va pluti în aer"



 

**VIDEO** Mihai Nistor prevede spectacol la meciul lui Bute:

Mihai Nistor îi ţine pumnii strânşi lui Lucian Bute la meciul cu James DeGale din 28 noiembrie, în care românul se va bate pentru a-şi recupera centura de campion mondial în versiunea IBF, categoria supermijlocie. Deşi britanicul, campion olimpic la Beijing, la amatori, este neînvins din 2011, Nistor merge pe mâna pugilistului român.

"Îl văd foarte motivat. Am văzut foarte multe video-uri cu el pe internet şi îl văd destul de motivat, ţintit pe acest meci. La meciul ăsta o să plutească KO-ul în aer, vă spun sigur. Nu ştiu de care parte o să fie pentru că amândoi sunt foarte tari, foarte experimentaţi", a spus Nistor.

Carl Froch, cel care l-a deposedat de centură pe Bute în mai 2012, a spus despre român că este un boxer terminat. Nistor îl contrazice însă.

"Aşa s-a spus şi despre mine. În 2010, s-a spus ca sunt boxer terminat. Am fost operat la nas pentru o deviaţie de sept şi mi-au zis că sunt terminat. Uite că am revenit", a adăugat românul.

Mihai Nistor i-a transmis şi un mesaj lui Bute înaintea meciului cu James DeGale: "Mult succes, să fie concentrat la meci şi se va vedea în ring pregătirea pe care a făcut-o până acum!"

Lucian Bute, care are 32 de victorii şi doar două înfrângeri la profesionişti, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe campionul european Andrea Di Luisa.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑