Carlos Sainz, fără rivali în cea de-a şaptea etapă a Raliului Dakar



 

Carlos Sainz nu a avut rivali în cea de-a şaptea etapă a Raliului Dakar. Veteranul Carlos Sainz a câştigat fără drept de apel cea de-a şaptea etapă a Raliului Dakar la clasa auto. Spaniolul a fost cronometrat cu patru ore şi 43 de secunde.

Pe poziţia a doua s-a clasat Nasser Al-Attiyah, din Qatar, care a trecut linia de sosire patru minute mai târziu. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de campionul de anul trecut, francezul Stephane Peterhansel.

După această etapă, Nani Roma a rămas lider în clasamentul general, acesta fiind urmat de Peterhansel şi de sud-africanul Giniel de Villiers.

La clasa moto, marele învingător al zilei a fost Joan Barreda. Spaniolul a fost urmat de compatriotul său, Marc Coma în timp ce pe poziţia a treia a sosit francezul Cyril Despres. Marc Coma conduce în clasamentul general, în spatele său aflându-se Joan Barreda şi Jordi Viladoms.

În următoarea etapă, care va avea loc astăzi, concurenţii vor traversa Anzii Cordilieri la altitudini de circa 5.000 de metri şi vor trece frontiera în Chile, urmând să se oprească în apropierea localităţii miniere Calama.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑