Jucătorii Petrocub-Hânceşti au părăsit terenul şi s-au ales cu o AMENDĂ USTURĂTOARE



Petrocub-Hânceşti a pierdut la masa verde cu 0-3 partida cu Dacia şi a fost amendată cu 50.000 de lei. Deciziile au fost luate de Comitetul de Competiţii al Federaţiei de Fotbal.

Sancţiunile vin după ce fotbaliştii echipei Petrocub-Hânceşti au părăsit terenul de joc la meciul cu Dacia.

Comitetul de Competiţii a sancţionat drastic echipa Petrocub-Hânceşti după scandalul de la partida cu Dacia din etapa cu numărul 21 din Divizia Naţionala. Atunci fotbaliştii din Sărata Galbenă au părăsit terenul de joc la solicitarea preşedintelui Mihai Usatîi, care a fost nemulţumit de arbitraj.

În urmă acestui gest Petrocub-Hânceşti a pierdut la masa verde cu 0-3 meciul cu "Lupii galbeni" şi va trebui să plătească o amendă în valoare de 50.000 de lei.

"Aşa prevede regulamentul. După ce a fost încetat meciul, abitrii au aşteptat 3 minute, care sunt obligatorii şi apoi au fluierat sfârşitul meciului", a spus preşedintele Comitetului de Competiţii, Ghedanie Lîsîi. 

Preşedintele lui Petrocub-Hânceşti, Mihai Usatîi, care este pasionat de tenis de câmp, a declarat că nu va contesta această decizie la Comitetul de Apel al Federaţiei de Fotbal. 

"Pentru ce să contest, dacă am scos echipa şi în regulament este scris clar: Dacă ieşi de pe teren, atunci eşti amendat cu 50 de mii, ai pierdut 3-0 şi ai o înfrângere", a spus preşedintele Petrocub-Hânceşti, Mihai Usatîi. 

Totodată, Usatîi nu are de gând să retragă echipa din Campionatul Moldovei.

"Dacă retrag echipa acum, atunci o să tradez oamenii, cu care am făcut contracte, am făcut tot. Ei fac performanţe, joacă, se luptă, pe noi nu poţi să ne învingi cinstit. Eu am cerut scuze şi le-am spus: Dacă nu părăsiţi azi de pe teren, atunci nu veţi juca meciul următor. Dacă veţi părăsi terenul, atunci veţi juca meciul următor", a spus Usatîi. 

Petrocub-Hânceti ocupă penultimul loc în clasament şi va juca sâmbătă pe teren propriu cu Dinamo-Auto Tiraspol în etapa a 22-a din Divizia Națională.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑