Primul trofeu al sezonului pentru Zenit Sankt-Petersburg. Scorul care a facut diferenta - VIDEO




Primul trofeu al sezonului pentru Zenit Sankt-Petersburg. Campioana Rusiei a cucerit Supercupa, reusind sa o bata la penalty-uri pe Lokomotiv Moscova. Premier-Liga rusa isi ia startul vineri.

 

 
Zenit, campioana Rusiei, si Lokomotiv, detinatoarea cupei, au jucat pe stadionul Petrovskii, din Sankt-Petersburg. Meciul a fost tensionat, cu putine ocazii de poarta. Abia in minutul 28, la prima faza importanta, a venit si golul. Niasse a marcat si Lokomotiv a iesit in avantaj. Golul i-a inspirat pe feroviari, care au fost in continuare mai periculosi. Avantajul fragil al moscovitilor a cedat, insa, in minutul 83. Smolnikov a egalat scorul. Astfel, meciul a avut nevoie de cele doua reprize de prelungiri. Aici, o ocazie imensa a ratat-o Witsel. In seria loviturilor de departajare, la scorul de 3 la 2 in favoarea lui Zenit, Corluka a trimis direct in portar. Criscito a transformat ultimul penalty si i-a adus echipei sale Supercupa Rusiei. 

 

Zenit a cucerit a 3-a Supercupa in istorie. In noul sezon, trupa lui Andre Villas-Boas va evolua in grupele Ligii Campionilor. Lokomotiv va incerca sa impresioneze in Liga Europa. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑