Dragomir: "TAS a greșit în cazul Rapidului. Nu îmi dau demisia de la LPF"



013 августа 2013

 

></p><p>Președintele LPF, Dumitru Dragomir a declarat, într-o conferință de presă, că nu se consideră cu absolut nimic vinovat de soarta Rapidului. Deși au câștigat barajul cu Chiajna și au jucat două meciuri în Liga 1, giuleștenii au fost retrogradați, după o hotărâre venită de la TAS. Fanii au intrat în greva foamei și cer demisia șefului Ligii și al FRF.</p><p><strong><em>

Dragomir e convins că noul patronat al Rapidului nu a investit prea mulți bani în echipă, așa cum a anunțat Marian Cristescu. Și TAS-ul are partea lui de vină în situația creată, spune președintele LPF.

"Le-a convenit când au luat 200.000 de euro de la Ligă. Nu aveau bani să plătească. Orice nedreptate iese la lumină să știți. Nu s-a investit nimic. Astea sunt povești cu salariile mari. LPF și FRF au vrut să ajute regulamentar Rapidul. Am intervenit crezând că putem ajuta Rapidul. Noi românii i-am ajutat. S-ar putea să fi greșit. Eu spun cu toată răspunderea ca TAS a greșit în ceea ce privește Rapidul." a concluzionat președintele Ligii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑