Diarrasouba, la un pas de Steaua: ”A sosit deja, e aici. Trebuie să termine controalele medicale”



013 августа 2015

 

**VIDEO** Diarrasouba, la un pas de Steaua: ”A sosit deja, e aici. Trebuie să termine controalele medicale”

Steaua pregătește al nouălea transfer al verii: mijlocașul ivorian Drissa Diarrassouba a făcut testele medicale și ar putea semna pe patru ani cu roș-albaștrii.

Steaua s-a înțeles cu Diarrassouba, însă așteaptă rezultatul testelor medicale pentru a-l transfera pe mijlocașul ivorian de la gruparea armeană Shirak. Cu șase goluri marcate în sezonul trecut, jucătorul de 20 de ani ar putea semna pe patru ani cu Steaua, unde va încasa opt mii de euro pe lună.

”Alte transferuri? Vom vedea zilele următoare. Nu știu dacă mai vin. Dacă mai vin, bine, dacă nu, avem oricum un lot bun”, a declarat Mirel Rădoi, antrenorul campioanei.

”Unul dintre jucători este deja sosit, Diarrassuba. Este aici, cu noi, urmând ca după ce termină controalele medicale - pentru că în această perioadă, neavând deja o programare, e mai greu și atunci se face pe o perioadă mai lungă vizita medical -, să semneze”, a anunțat președintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Și Claudiu Keșeru era pe lista lui Rădoi, însă fostul golgheter a ales să semneze cu Ludogorets.

”Nu cred că o echipă din România poate plăti un milion salariu sau opt sute de mii, cât are el la Ludogorets. Cel puțin, cred că Steaua nu poate plăti”, a mai spus tehnicianul roș-albaștrilor.

Două sute de mii de euro o costă pe Steaua transferul lui Diarrassouba de la Shirak. Mijlocașul ivorian ar putea fi al nouălea jucător care semnează cu roș-albaștrii în această vară.

20 de ani are Drissa Diarrassouba

1,75 m are mijlocaşul ivorian

200.000 de euro plăteşte Steaua pentru Diarrassouba

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑