Meciuri cruciale în grupa A. Echipele care se vor duela pentru calificarea la barajul EURO-2016



013 октября 2015

 

Meci crucial pentru "Portocala Mecanică". Pentru a obţine calificarea la barajul EURO-2016, în această seară, Olanda are nevoie doar de victorie în meciul cu Cehia, iar Turcia să piardă cu Islanda. 

Olanda se află pe locul patru în grupa preliminară A şi are cu două puncte mai puţine decât Turcia care ocupă locul trei, poziţie care duce la baraj. Echipa care va ajunge la baraj se va decide în această seară, după meciurile Turcia - Islanda şi Olanda - Cehia. Atât islandezii cât şi cehii sunt deja calificaţi la turneul final din Franţa. 

"Toate cărţile sunt pe masă şi ştim că în sport ori câştigi, ori pierzi. Este valabil şi pentru noi. Aşa că trebuie să învingem, aşa cum trebuie să o facă şi ei. Schemele nu sunt dificile. Ar fi fost mai dificil, dacă existau mai multe scenarii. Dar există doar unul şi suntem pregătiţi pentru el", a declarat selecţionerul Olandei, Danny Blind.

Chiar dacă, Islanda ar putea ajuta Olanda să ajungă la turneul final, obţinând o victorie în faţa Turciei, căpitanul nordicilor susţine că obiectivul naţionalei sale este să termine pe primul loc în grupă

"Ne dorim să încheiem grupa pe primul loc. Aici nu vorbim de ajutorul cuiva. Este vorba despre noi. Trebuie să dăm dovadă de devotament. Suntem concentraţi şi dacă vom progresa, vom fi fericiţi. Totul este simplu. Vrem să obţinem trei puncte în acest meci", a spus căpitatul Islandei, Aron Gunnarsson.

Meciurile decisive din grupa A se vor disputa în această seară cu începere de la ora 21:45

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑