Un atacant al naționalei își laudă colegii din centrul apărării: "Ei m-au impresionat cel mai mult"



013 октября 2015

 

**VIDEO** Un atacant al naționalei își laudă colegii din centrul apărării:

România a avut cea mai bună defensivă dintre toate echipele prezente în calificările pentru Euro 2016. Tricolorii au încasat doar două goluri în cele 10 meciuri disputate în grupa F şi un atacant este cel care îi laudă pe cei doi fundaşi centrali, Vlad Chiricheş şi Dragoş Grigore.

"Pe mine m-a impresionat din prima zi în care l-am văzut Chiricheş. Mi se pare un jucător incredibil, foarte bun fundaş. În ultimele meciuri, mi-a plăcut foarte mult Dragoş Grigore.

Poate că pentru că sunt fundaşi centrali şi la antrenamente joc tot timpul împotriva lor", a recunoscut Florin Andone, într-o intervenţie telefonică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Euro Fotbal.

Cuvintele jucătorului de la Cordoba nu sunt gratuite, ţinând cont că Grigore şi Chiricheş sunt singurii tricolori care au prins toate cele 900 de minute ale acestei campanii.

România a suferit însă chiar în compartimentul din care face parte Andone: reprezentativa noastră a marcat doar 11 goluri, având şi 3 meciuri consecutive în care nu a înscris.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑