Etapă nebună în Campionatul Angliei cu peste 30 de goluri marcate în 9 meciuri



013 декабря 2013

 

Campioana Manchester United a suferit o nouă înfrângere şi a coborât pe locul 9 în clasament. Eroul serii a fost vedeta de la Liverpool, Luis Suarez care a marcat patru goluri în duelul cu Norwich.

Starurile de la Manchester trec printr-o vădită criză de formă, după plecare lui Alex Ferguson. „Diavolii roşii” au pierdut meciul de acasă cu Everton, scor 1 la 0. Oviedo a dat lovitura de graţie pe Old Trafford, cu 4 minute înainte de final. Ultimul eşec i-a aruncat pe elevii lui David Moyes aproape de jumătatea clasamentului - pe locul 9, cu un handicap de 12 puncte faţă de liderul Arsenal. Londonezii au trecut cu 2 la 0 de Hull City după reuşitele lui Bendtner şi Ozil. Chelsea şi-a consolidat a doua poziţie în clasament după ce s-a impus în deplasare la Sunderland cu 4 la 3. "Aristocraţii" s-au văzut conduşi din minutul 14, însă Lampard şi Hazard au întors scorul până la pauză.

În repriza secundă, Hazard şi-a trecut în cont dubla, iar Bardsley de la Sunderland a marcat de 2 ori în doar două minute... în ambele porţi. În minutul 84 fundaşul gazdelor a marcat în propria poartă, iar peste câteva secunde a stabilit scorul final de 4 la 3. Într-un alt meci, Manchester City a trecut de West Bromwich cu 3 la 2. Pentru cetăţeni au marcat Aguero şi Toure o dublă, în timp gazdele au replicat pe final de meci: portarul Pantilimon şi-a trecut în cont un autogol iar Anichebe a închis tabela. În cel mai spectaculos meci al etapei, Liverpool a umilit-o cu 5 la 1 pe Norwich. Eroul gazdelor a fost Luis Suarez care a reuşit 4 goluri.

Pentru Liverpool a mai marcat Sterling, iar Johnson a înscris golul de onoare pentru gazde. Şi românul de la Tottenham, Vlad Chiricheş a impresionat aseară în partida cu Fulham. Fundaşul a înscris golul egalizator printr-o execuţie de zile mari, iar Holtby a stabilit scorul final de 2 la 1 în minutul 82. În urma acestei victorii, Tottenham a urcat pe locul 6 în clasament.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑