“Călăul“ Stelei, dorit de AS Roma. Demba Ba se poate lupta la titlu în Serie A



013 декабря 2013

 

></p><p><strong>AS Roma, a doua clasată din Serie A, la trei puncte în spatele lui Juventus (40 de puncte) vrea să-și întărească ofensiva cu un atacant de la Chelsea.</strong><br><br>Fotbalistul, care a marcat singurul gol al celor de la Chelsea, în victoria cu Steaua, 1-0 <a href=(DETALII VIDEO), senegalezul Demba Ba (28 de ani), are șanse de a evolua din 2014 într-un alt campionat.

Atacantul, care a fost integralist în echipa lui Jose Mourinho, în ultimul meci din Grupa E a UEFA Champions League, se află pe lista de achiziții a celor de la AS Roma.

Senegalezul, care mai are contract cu londonezii până în iunie 2016, nu se simte deloc bine la Chelsea și vrea să plece. Demba Ba este nemulțumit că a fost titular doar de trei ori de la începutul sezonului, de două ori în campionat și o dată în grupele UCL.

Mai multe cluburi, printre care Arsenal și Galatasaray, și-au manifestat intenția de a-l cumpăra pe jucător, dar acum și italienii de la Roma au intrat pe fir și par deciși să încheie cât mai repede tranzacția.

Golul marcat de Demba Ba Stelei în meciul de la Londra, câștigat de Chelsea, scor 1-0

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑