Meci de foc în Divizia Națională de fotbal! Zimbrii vs. Lupii Galbeni din Chişinău



Foto: sofascore.com
Zimbru şi Dacia vor juca duminică ”Derby-ul Capitalei” în cadrul etapei a 26-a a competiției. Partida are o importanţă extremă pentru ”lupii galbeni”, care luptă pentru titlu cu Sheriff Tiraspol.
Cele două cluburi au acumulat un număr egal de puncte şi împart primele două poziţii în clasament.
De partea cealaltă, Zimbru şi-a asigurat locul 3, dar este bătut în cuie pe el: nu există şanse să urce mai sus.
În această partidă pe banca tehnică a "galben-verzilor" va debuta antrenorul român Flavius Stoican.
"Important pentru noi este să câştigăm următorul meci, cu atât mai mult, cu cât vom juca cu liderul. Clar că vom avea o atitudine bună atunci, când va începe meciul. Sunt convins că jucătorii vor da tot ce au mai bun pentru a câştiga acest meci, pentru că vor să demonstreze că doar locul trei este nemeritat pentru echipa noastră", a spus antrenorul.
"Chiar dacă noi ne-am asigurat locul 3, avem o sete să ne revanşăm după meciul din Cupă, pe care l-am pierdut cu 1-0. Nu suntem mai prejos cu nimic decât ei şi mergem doar la victorie. Noi nu avem ce pierde. Avem doar de câştigat", a a spus Ion Jardan de la Zimbru.
"Cu siguranţă meciurile cu Zimbru mereu au fost tensionate. Ne vom pregăti şi de această dată corespunzător", a afirmat Veaceslav Semionov, antrenorul secund al Daciei.
În derby-ul cu Zimbru, la Dacia nu va juca atacantul Vadim Cemîrtan, care este suspendat. În actualul sezon cele două mari rivale din Chișinău s-au întâlnit de trei ori.
Fiecare echipă a obţinut câte o victorie -- chit că cea a Daciei a fost înregistrată în Cupa Moldovei --, iar un meci s-a terminat la egalitate.
Biletele de acces în tribunele stadionului Zimbru vor putea fi procurate la un preţ unic de 30 de lei, indiferent de tribuna sau sector. Excepţia o constituie doar cele din Sectorul VIP, care costa 75 de lei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑