Fază memorabilă cu Federer în prim-plan: nu și-a dat seama că a câștigat partida cu Nishikori! Roger, în finala de la Halle



 

**VIDEO** Fază memorabilă cu Federer în prim-plan: nu și-a dat seama că a câștigat partida cu Nishikori! Roger, în finala de la Halle

Fostul număr 1 mondial Roger Federer (32 de ani, locul 4 ATP) s-a calificat în finala turneului de la Halle, competiție transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 1. Elvețianul a trecut în penultimul act de japonezul Kei Nishikori, scor 6-4, 7-6(4).

Setul doi a fost extrem de spectaculos și de echilibrat, după ce niponul a recuperat break-ul cedat încă din primul game al manșei. S-a mers cap la cap până în tiebreak, unde tehnica și experiența lui Federer au făcut diferența. "FedEx" s-a impus la 4, dar ultimul punct a oferit privitorilor câteva clipe foarte amuzante.

După ce a transformat mingea de meci, Federer s-a îndreptat agale spre baza terenului, pentru a se pregăti să servească din nou! El credea că a ajuns abia în postura de a servi pentru meci, spre stupefacția lui Nishikori, care venise la fileu să-și felicite adversarul. Cu zâmbetul pe buze, Federer și-a cerut scuze pentru această lipsă de concentrare, spre deliciul fanilor care i-au făcut semn că nu are rost să mai scoată mingea din buzunar, pentru că jocul este terminat.

1178 de meciuri a jucat Federer la nivel ATP și niciodată nu a mai trecut prin așa ceva: "Este pentru prima dată în cariera mea de peste 1000 de meciuri când nu sunt conștient că am câștigat meciul. Amuzant". Faza nu mai are nevoie de alte comentarii:

De șase ori câștigător la Halle (2003-2006, 2008 și 2013), Federer urmărește al 14-lea său titlu pe iarbă în finala contra columbianului Alejandro Falla. Ar fi al 79-lea titlu din carieră pentru campionul elvețian, care a servit 10 ași în semifinale și a profitat de ambele șanse de break avute. 73 de minute a durat partida cu Nishikori, scorul la "directe" cu japonezul fiind acum 2-2. "Sunt foarte mulțumit de modul în care am jucat azi, am fost agresiv, am servit bine și am meritat calificarea. Iubesc acest turneu (n.r. Gerry Weber) și sper să reușesc al șaptelea titlu", a declarat la final Roger Federer.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑